Boktips

En helt underbar bok om människors livsöden
otroligt fint beskriven
jag har njutit varje minut jag har lyssnat på denna bok!
Och bergen svarade
 
 
Efter framgångarna med Flyga Drake och Tusen strålande solar är Khaled Hosseini aktuell med en ny bok - en gripande släktberättelse om hur de beslut vi människor fattar påverkar historien för evigt.

Syskonen Pari och Abdullah lever i den fattiga byn Shadbagh i Afghanistan. När fadern inte längre kan försörja den växande familjen väljer han att - till Abdullahs stora förtvivlan - sälja Pari till en familj i Kabul.  Syskonens saknad efter varandra ekar genom tid och rum, men den dag de äntligen återförenas är det kanske redan för sent?

Och bergen svarade är romanen som hela världen väntat på. Khaled Hosseini har skrivit en hjärtslitande familjesaga om föräldrar och barn och bröder och systrar. Människor som älskar, sviker och förlåter, som är i stånd att döda men också att ge sina liv för varandra.
 
och
 
Denna bok är en riktig rysare
fantastiskt bra!!!
Men läs gärna de tidigare ur samma serie
för alla är kanonbra!!!!
Uppgörelsen

Uppgörelsen är den fjärde boken om psykopaten Christopher Silfverbielke som vi tidigare mött i författarduon Buthler & Öhrlunds succéthrillers En nästan vanlig manGrannen och Återvändaren.

På ytan är Christopher Silfverbielke en charmerande och världsvan affärsman, men bakom masken är han en känslokall psykopat och seriemördare. Efter att ha hållit sig gömd utomlands är nu Silfverbielke tillbaka i Sverige. På själva julafton har han involverat kriminalkommissarie Jacob Colts egen familj i sina ondskefulla handlingar, och nu planerar mördaren sin hämnd på en enslig gård i mörkaste Småland.

Det är upplagt för en sista desperat kraftmätning mellan de två ärkefienderna, en sammandrabbning som hotar att få ödesdigra konsekvenser inte bara för de två männen själva utan för ett stort antal människor i deras omgivning – mer eller mindre oskyldiga.

 
Nu ska jag starta boken
"En man som heter Ove"
 




Kommentarer
Postat av: camilla

Alltid bra med boktips. Tack ska du ha!
Kram!

2013-08-10 kl. 09:22:05
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Lär inte hinna läsa på ett tag, min fyrbente loverboy tar all min tid!

2013-08-10 kl. 21:17:02
URL: http://farmoringrids.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

Designed by xoxonicole

RSS 2.0
Beställ design