Kesella Rabarber...
Nu har jag testat kesselas rabarber,det blev en kaka som verkligen var toppengod
och lättbakad med smak av bittermandel
mums!
Rabarberkaka
3 ägg
2 dl strösocker
1 krm salt
3 – 4 bittermandlar
250 g Arla Köket Kesella kvarg rabarber
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
3 dl rabarber i skivor(jag tog hallon)
florsocker
Gör Såhär:
Sätt ugnen på 200°. Vispa ägg, socker och salt pösigt. Riv bittermandeln. Rör ner mandel och kvarg. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det i äggsmeten.
Häll smeten i en smord, bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Strö över rabarbern. Grädda i nedre delen av ugnen 30 – 35 min. Låt kakan svalna. Sikta över florsocker.
Gott med vaniljsås eller grädde och glass till

nämen åååå så sugen man blev nu då.
Älskar rabareber...
Kram och sussa sött
Men mums vad det där lät gott! Det måste jag testa! Tack för tipset :-)
Mums!
Kanske jag ska testa om jag får "fart" i rabatten på rabarberna jag tog av grannen i helgen ;)